Ring til os

75 78 24 77

Skriv til os her

info@skanderborgprodukt.dk

Birkholmvej 3

DK-8752 Østbirk

Køb af jern og metal

Jern og metal i Horsens og Skanderborg

Hos Skanderborg Produkt køber vi dit gamle jern og metal og sørger for, at det sendes videre til genvinding, hvorefter det kan indgå i ny produktion. Vi køber jern og metal, og ved større mængder kan vi også tilbyde afhentning hos dig eller hos din virksomhed.

Det spiller en stor rolle for bæredygtighed og miljøbevaring, da jern og metal kan smeltes om og bruges til ny produktion. Så hvis du vil bidrage aktivt til at passe bedre på miljøet, samtidig med at du tjener en skilling, så kontakt os eller kom forbi os i Østbirk, lige mellem Horsens og Skanderborg.

Hvor finder jeg jern og metal?

Det er et rigtig godt spørgsmål. Jern og andre metaller findees naturligvis ved udvinding i miner og lignende, men det er nok ikke lige der, du skal ud og lede. Hos Skanderborg Produkt tager vi imod forarbejdet jern og metal, der har været brugt til f.eks. byggematerialer, elektronik, industri og meget mere. Det kan f.eks. være i forbindelse med en ombygning eller renovering, at du finder mange komponenter og materialer, som indeholder jern og metal.

Det kan være, at du skal have udskiftet en gammel vandhane eller have lavet gulvvarme og dermed skrotte alle de gamle radiatorer. Det kan også være det gamle oliefyr skal skiftes ud med en varmepumpe. Eller du har gamle kabler eller batterier, der skal kasseres.

Hvad gør du så med de gamle ting? Glem alt om genbrugspladsen – vi køber nemlig gerne alt dit gamle jern og metal. Du kan enten komme forbi her på pladsen ved Skanderborg Produkt i Østbirk. Har du større mængder, kan vi også komme og hente det hos dig med en lastbil og kran, samt der er mulighed for containerløsninger i forskellige størrelser.

Nogle af de ting vi gerne køber af dig:

Din lokale skrothandler i horsens og skanderborg

Skal du af med skrot i Horsens eller Skanderborg? Så er du havnet det helt rigtige sted. Nok hedder vi Skanderborg Produkt, men du finder os i Østbirk, lige mellem Horsens, Skanderborg og Brædstrup. Så er du på udkig efter en pålidelig skrothandler, der kan tager imod dit gamle skrot, jern og metal – og du gerne vil tjene en skilling på det, så kom forbi os på Birkholmvej 3 i Østbirk.

Vi har altid gode priser på jern og metalaffald, og ved større mængder tilbyder vi også afhentning og containerservice. Vi opkøber alle typer skrotprodukter i form af jern og metal af både private og erhverv – og så sørger vi for, at det sendes videre til genvinding, så det kan indgå i ny produktion. Så skal du af med skrot og jern og metal i Horsens, Brædstrup eller Skanderborg, står vi klar til at tage imod det.

Skanderborg Produkt - meget mere end skrothandel

Skanderborg Produkt er mere end en skrothandler. Udover at købe jern og metal og tilbyde containerservice, kan du også få glæde af vores vognmandskørsel, samt hjælp til nedbrydning og nedskæring.

Med en vognmandskørsel kan vi komme forbi dig med container, som du kan bruge til haveaffald, oprydning og lignende, som privat boligejer. Når containeren er fyldt op, sørger vi for at hente den og køre affaldet videre til genbrugspladsen – og er det jern og metalaffald, som kan genanvendes, sender vi det videre, så det kan bruges på ny.

Har du et gammelt og nedslidt produktionsanlæg, en gammel og rusten silo eller lignende, der skal rives ned? Så tilbyder vi også nedbrydning og nedskæring. Vi kommer med udstyret og tager det gamle ned, og så sørger vi selvfølgelig for, at de brugbare materialer sendes videre til genvinding.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 75 78 24 77, eller du kan besøge os i vores åbningstid.