Ring til os

75 78 24 77

Skriv til os her

info@skanderborgprodukt.dk

Birkholmvej 3

DK-8752 Østbirk

Køb af jern og metal

Jern og metal Skanderborg

Vi køber jern og metal, og ved større mængder kan vi også tilbyde afhentning hos dig eller hos din virksomhed. Formålet med at købe dit jern og metal er, at det bliver benyttet til genvinding.

Det spiller en stor rolle for bæredygtighed og miljøbevaring, da jern og metal kan smeltes om og bruges til ny produktion. Så hvis du vil bidrage aktivt til at passe bedre på miljøet, samtidig med at du tjener en skilling, så bør du kontakte os, så vi kan få arrangeret et køb af dit jern og metal.

Hvor finder jeg jern og metal?

Det er et rigtig godt spørgsmål. Jern og metal fås naturligvis ved udvinding i miner osv. Men når du f.eks. skal have bygget om, så vil du opleve at mange komponenter rent faktisk indeholder jern og metal.

Det kan være at du skal have skiftet vandhane eller have lavet gulvvarme og dermed skrotte alle de gamle radiatorer. Drop genbrugspladsen – vi køber gerne alt dit jern og metal. Du kan enten komme forbi her på pladsen ved Skanderborg Produkt i Østbirk, eller vi kommer og afhenter det hos dig med en lastbil og kran ved større mængder.

Nogle af de ting vi gerne køber af dig: