Ring til os

75 78 24 77

Skriv til os her

info@skanderborgprodukt.dk

Birkholmvej 3

DK-8752 Østbirk

Om Skanderborg Produkt

Om os

Skanderborg Produkt A/S startede i februar 2008, da René Madsen og Claus Christensen købte og overtog det tidligere Skanderborg Produkt, som var ejet af Lars Jensen.

Vi overtog firmaet uden erfaring eller kendskab til industrien – så grønne, at vi nærmest ikke kunne kende forskel på jern og rustfri stål. Men man kan, hvad man vil – og med den rette holdning og en intensiv oplæring, er vi nået langt. Det til trods for lidt bump på vejen, da vi allerede i sommeren 2008 mærkede til finanskrisen. Prisen på jern og metal faldt til ingenting, og vi måtte tænke i nye og andre baner. Det blev til en udvidelse med vognmandstilladelse og vognkørsel, og det var med til at få os godt igennem krisen.

I dag – her 15 år senere – er Lars Jensen stadig en del af firmaet som ansat. Det kan ikke betegnes som andet end en succesfuld overdragelse og videreførelse af firmaet, og som årene er gået, er vi vokset fra to til seks fuldtidsansatte. Der er fart på – men ikke mere end at vi altid kan tilbyde den bedste service til både vores faste og nye kunder.

Vi er iso 14001 miljøcertificerede: CERT 14001_Skanderborg Produkt AS_281223_181226.

 

Medarbejdere

Claus Christensen

Ejer

Rene Madsen

Ejer

Henrik Mørk

Pladsmand

Nickolai Kroman

Pladsmand

Jimmy Madsen

Chauffør

Lars Jensen