Ring til os

75 78 24 77

Skriv til os her

info@skanderborgprodukt.dk

Birkholmvej 3

DK-8752 Østbirk

Afhentning af gamle fyr

I dag skifter mange de gamle oliefyr ud med varmepumpe. Gamle oliefyr, gasfyr og pillefyr er nemlig dyre i drift, og de er ikke så miljøvenlige, som de mere moderne opvarmningsløsninger i dag. Det kan være du drømmer om en varmepumpe, eller der er planer om at overgå til fjernvarme i dit område. Der kan være forskellige grunde til, at du ønsker at skille dig af med det gamle fyr.

Afhentning af fyr – hvordan?

Men hvordan fungerer det nu med afhentning af gamle fyr? Overvejer du selv at skifte fyr ud med varmepumpe, men er du i tvivl om, hvordan du kommer af med det? Hos Skanderborg Produkt kan vi også sørge for afhentning af dit gamle fyr. Vi kan sørge for afhentning af både oliefyr og pillefyr, samt gamle olietanke. 

Det kan være besværligt at skifte det gamle oliefyr ud med mere miljøvenlige og økonomiske opvarmningskilder. I mange tilfælde kan du få tilskud ved udskiftning til varmepumpe, men det er stadig svært at skrotte det gamle oliefyr selv. Vi kan spare dig for en del af besværet ved at afhente og skrotte dit gamle fyr eller tanke og sørge for genvinding.

Så har du behov for hjælp til afhentning af gamle fyr i Midtjylland, står vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os i dag, så vi kan aftale afhentning af gamle fyr.